Preinsulated tubular splices

Go Back

The BSVPN crimp connectors have been developed for easy connection of conductors. The connectors are made of tinned brass and are fully electrically shielded with a polyamide insulation.

For a good connection, the connectors should be crimped with the Y6R3BA1 compression tool from SBI connectors. The ergonomic hand tool is equiped with a rathcet control that opens when the connectors is correctly compressed.

Download product sheet
  • Tinned brass
  • Polyamide insulation
  • Compact design
  • Fast and easy electrical connection
  • Optimal connection with Y6R3BA1 compression tool
  • Hagolene free
  • Electrolytisch koperen buis
  • Vertind
  • Polyamide isolatie
  • Hitte bestendig tot +105°C
More Information
More information

SBI Connectors SA

Onze kwaliteit is uw garantie !

SBI Connectors SA, eerder bekend onder de namen FCI – Burndy, produceert al jaren volgens de hoogste kwaliteitseisen een ruim pakket aan verbindingsmaterialen en persgereedschappen tot 1000 mm² voor elke gewenste toepassing. Koper, aluminium, laag of middenspanning, pers of schroef wat u maar wenst en alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Treft u het gewenste product niet aan op de website neem dan gerust contact op met de binnendienst van Filoform aangezien wij u deskundig kunnen adviseren.

Kwaliteit & mileu

SBI Connectors SA streeft er naar om op bedrijfseconomisch verantwoorde wijze producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klanten. Tegelijkertijd wil SBI op verantwoorde wijze om gaan met de milieuaspecten van haar bedrijfsvoering. Om de kwaliteit te waarborgen is het beleid er op gericht om het productieproces continu te verbeteren en het voorkomen van foutkansen. Het gehele productieproces en logistieke traject is vastgelegd in een managementsysteem met werkprocedures om foutkansen te voorkomen. Het SBI managementsysteem is gecertificeerd volgens de ISO 9001 normen voor kwaliteit en de ISO 14001 normen voor milieu.

Download hier meer info over Y6R3BA1 tang

Download hier meer info over SBI Burndy BSVP-N crimp connector

Home page product list No
Products
Grouped product items
Sku Product Name

Enter the quantities you want to order / request.


Keep the quantities equal to the Order unit

Order unit
Qty
BSVP1N Geisol. persverb. 0,5-1,5mm² (rood) Order unit 50 st./zak
BSVP25N Geisol. persverb. 1,5-2,5mm² (blauw) Order unit 50 st./zak
Y6R3BA1 Mechanical compresion tool Y8, 4 t/m 16mm² Order unit per piece
Products